-Horoscop SiteNews România-

Duminică 7 iunie 2020

Marcajul celest determinant al zilei este redat de cuadratura Soarelui din zodia Gemenilor cu planeta Marte din semnul Peștilor. Această poziţie astrală ne va potenţa unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, labilitate, agresivitate, vanitate, impulsivitate, necinste şi maliţiozitate. Este recomandat astrologic ca pe parcursul acestei zile a accentelor disonante să dezvoltăm o atitudine de viaţă cât mai pozitivă, căutând și o abordare onestă şi morală în toate întreprinderile.

Conform zodiacului thebaic, un enigmatic sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a planetelor Mercur (zodie), Marte (decan) și Venus (grad zodiacal), vor fi omenoși, artistici și, în general, cu acțiuni reușite, fiind cumva predestinați unei vieți de succes trăite cu adevărat frumos.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Aştrii relevă unele dificultăţi majore legate de relaţia cu un membru al familiei, îndeosebi de gen masculin. Se pot prezenta şi unele stricăciuni în casă. Veţi manifesta şi o tendinţă generală mai conflictuală.

TAUR: Ar fi de dorit să daţi dovadă de mai multă înţelepciune în judecată şi în comunicare. Fiţi mai atenţi şi la drumuri pe distanţe scurte! În cele ce ţin de sănătate se arată unele posibile vătămări destul de iritante.

GEMENI: Aveţi parte de unele semne mai negative legate de bani, resurse şi alte valori. Evitaţi excesul în cheltuieli! Se mai poate prezenta şi o ceartă grozavă cu un bărbat mai tânăr! Ar fi bine să evitaţi şi afacerile de grup.

RAC: Veţi reliefa o atitudine mult prea dominantă şi cam abuzivă. Căutaţi să nu vă asumaţi riscuri inutile! În plan social se poate releva o ştirbire a reputaţiei, a imaginii publice. Nu intraţi în conflicte acerbe cu şefii!

LEU: Puteţi resimţi o stare de însingurare per ansamblul zilei. Atenţie şi la duşmănii ascunse! Nu este, sub nici o formă, un moment bun pentru călătorii mai lungi. Vă pot parveni şi unele veşti destul de îngrijorătoare.

FECIOARA: Se pot ivi un conflict chiar aprig cu un amic, fiind recomandat să nu alimentaţi această tensiune. Nu este o zi de bun augur pentru împrumuturi sau creditări. Se relevă şi un risc semnificativ de incidente ori accidente.

BALANŢA: În cele ce ţin de profesie se prezintă indicii cumva mai îngrijorătoare, fiind recomandat să nu luaţi decizii majore! Mai multă precauţie şi în viaţa de cuplu! Există şi riscul de a fi înşelaţi ori prădaţi.

SCORPION: Fiţi mai responsabili şi mai silitori în chestiuni legate de studiu şi de examinări. Raporturile cu un bărbat de la depărtare nu vor fi prea cordiale. Se mai exprimă şi unele potențiale riscuri severe în privinţa stării de sănătate.

SĂGETĂTOR: Se poate să intraţi în vreo încurcătură ce ţine de un împrumut sau o restituire, aşadar fiţi ceva mai precauţi. Încercaţi să vă depăşiţi şi anumite stări de încrâncenare. În iubire se arată o zi cumva mai pestriţă.

CAPRICORN: Aveţi parte de indicii mai negative legate de contracte, înţelegeri sau raporturi de afaceri. În viaţa de cuplu se pot ivi unele tensiuni grave. Relaţiile cu membrii familiei pot reliefa o natură mai aprigă.

VĂRSĂTOR: Puteţi avea parte de o ceartă cu un coleg de la job. Totodată, şi sarcinile de muncă din această zi vă vor fi cumva mai nesatisfăcătoare. Atenţie şi cu sănătatea! Încercaţi nu luaţi decizii impulsive ori la furie.

PEŞTI: Se arată o zi cu probleme în viaţa sentimentală, fiind preconizată o dezamăgire destul de dureroasă. Se mai pot pot ivi şi unele supărări legate de copii. În cele ce ţin de bani, astrele, din păcate, cam nu vă prea surâd.

Să nu uitați că astrele predispun, dar omul dispune!

Lasă un răspuns