-Horoscop SiteNews România-

Duminică 3 mai 2020

Aspectul astrologic definitoriu al zilei este oferit de trigonul Lunii din semnul astrologic al Fecioarei cu Soarele din semnul Taurului. Această configuraţie astrală este una chiar foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, bucurie, succes, fericire, optimism şi înţelegere. Astrele indică şi un moment foarte favorabil pentru a aduce ori a împlini o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele afective ale persoanei iubite.

Conform zodiacului thebaic, un fascinant și misterios sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Venus (zodie), a Selenei (decan zodiacal) și a lui Jupiter (grad zodiacal), vor fi gentili și religioși, fiind predestinați unei vieți marcate de naturalețe și pietate.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Veţi obţine unele indicii mai favorabile legate de starea generală de sănătate. La locul de muncă totul va decurge în ordine. Puteţi realiza şi unele venituri frumoase în plan financiar.

TAUR: Se arată o zi cu şansă şi satisfacţii în viaţa amoroasă. Este o zi favorabilă pentru acele doamne care îşi propun să ofere lumii un copil. Vă veţi manifesta mai solari, mai radianţi şi cu mult mai multă încredere de sine.

GEMENI: Este o zi fastă pentru a vă apropia mai mult, în plan afectiv, de membrii familiei. Amenajările ce ţin de cămin vor fi de un real succes! Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerarea emoţională.

RAC: Veţi reliefa o stare de spirit ceva mai plăcută şi vă veţi adapta relativ rapid la orice circumstanţă. Este o zi foarte fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, câştigând, de altfel, simpatia acestora.

LEU: Aveţi parte de aspectări astrale cu spor în chestiuni ce ţin de bani. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt susţinute, reliefându-se un bun succes profesional.

FECIOARA: Vă veţi arăta mai sensibili, idealişti, visători şi romantici. Aveţi parte şi de aspectări astrologice minunate pentru studiu şi evaluări, putând repurta un veritabil succes. Se arată că veţi primi şi veşti încântătoare.

BALANŢA: Este o zi prielnică pentru a vă amplifica bunele energii de ordin emoţional, lăuntric. Veţi surprinde emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ordin material.

SCORPION: Dacă plănuiţi unele evenimente sociale, eventual alături de prieteni, acestea vor prezenta succesul scontat. Se mai arată şi o zi fantastică în cuplu, în amor, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau tranzacţionări.

SĂGETĂTOR: Se arată o zi cu întâmplări şi reuşite de bun augur în plan profesional. Veţi obţine respectul şi încrederea superiorilor ierarhici. În legătura cu sănătatea, indiciile par a  fi ceva mai liniştitoare.

CAPRICORN: Aveţi parte de o zi fabuloasă pentru studiu şi alte chestiuni ce implică concentrarea intelectuală. Este o zi fastă pentru călătorii şi evoluţie spirituală. În amor, dar şi în cele ce țin de distracţii, se arată trăiri fericite.

VĂRSĂTOR: Este o zi destul de bună în plan afectiv. Puteţi obţine şi un mic succes bănesc! În relaţia cu membrii familiei, evenimentele astrale ale zilei vă vor oferi o bună satisfacţie şi înţelegere emoţională.

PEŞTI: Astrele vă indică o zi cu tandreţe, afecţiune şi înţelegere în viaţa sentimentală. Veţi avea succes în negocieri, precum şi în afaceri. Se mai arată că veţi dispune şi de o doză înaltă de concentrare mentală.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns