-Horoscop SiteNews România-

Duminică 5 aprilie 2020

Aspectul astrologic major al zilei este înfăptuit de trigonul planetei Venus din Gemeni cu Saturn din zodia Vărsătorului. Poziţionarea planetară prezentată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante care ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment oportun pentru a ne formula angajamente serioase în plan afectiv acţionând sub oblăduirea unui conjuncturi astrale faste, folositoare consolidării vieţii de cuplu.

Conform zodiacului thebaic, un fascinant și misterios sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a lui Marte (zodie) și a Soarelui (grad și decan zodiacal), vor fi afectivi, fericiți, dar și ușor cam excesivi, fiind cumva predestinați unei vieți trăite cu adevărat frumos.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Veţi dispune de o stare emoţională mai pozitivă şi mai încrezătoare, iar în plan intelectual vă veţi arăta foarte capabili. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta un succes motivant.

TAUR: Se pot reliefa unele ocazii destul de bunicele pentru interesele voastre financiare. Totodată, se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori alte persoane de la depărtare.

GEMENI: Veţi prezenta o atitudine cumva mai romantică şi imaginativă. Veţi fi mai binevoitori şi mai altruişti în relaţiile cu cei din jur. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi mai moderaţi.

RAC: Vă veţi arăta mai echilibraţi şi mai pozitivi în plan emoţional. Puteţi realiza şi unele progrese semnificative pentru depăşirea unor afecţiuni de sănătate. Veţi avea o zi cu activități mai serioase alături de persoana iubită.

LEU: Aveţi parte de o zi prielnică pentru acţiuni şi activităţi alături de prieteni. Puteţi face şi unii paşi semnificativi spre atingerea unui ţel propus. În privinţa sănătăţii se vor prezenta unele mici îmbunătăţiri.

FECIOARA: Astrele vă indică mai mult noroc şi spor în plan profesional. Conlucrarea cu colegii de la job va fi fără cusur şi vă veţi arăta mai implicaţi în munca desfăşurată. Veţi fi şi mai mândri de copii!

BALANŢA: Este o zi grozavă pentru studiu şi examinări. Aveţi parte de aspecte încântătoare şi pentru călătorii. În plus, în chestiuni familiale, domestice vă veţi însuşi un comportament responsabil, dârz şi stăruitor.

SCORPION: Veţi dispune de o stare lăuntrică cumva mai echilibrată. Totodată, se mai relevă şi un oarecare noroc la bani. Puteţi beneficia şi de sfatul sau de ajutorul unui bărbat responsabil mai în etate.

SĂGETĂTOR: Va fi o zi destul de favorabilă în sfera cuplului, precum şi în chestiuni ce ţin de afaceri sau negocieri. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia unele ocazii de câştig.

CAPRICORN: Starea generală de sănătate vă va oferi semne favorabile pentru această zi. La locul de muncă evenimentele se vr desfășura într-un mod care vă va avantaja. Vă veţi prezenta mai răbdători şi mai consecvenţi.

VĂRSĂTOR: În viaţa sentimentală veţi beneficia de o susţinere astrală deosebită. Este o zi cu noroc şi pentru acele persoane care îşi doresc un copil. Dacă veţi da dovadă de tact şi iscusință, veți depăși intrigile duşmanilor secreţi.

PEŞTI: Este o zi foarte potrivită pentru a întreprinde modificări şi alte amenajări legate de casă. Se arată şi mai multă tihnă şi linişte în plan familial. Mai puteţi câştiga şi prietenia sau patronajul unei persoane onorabile.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns