-Horoscop SiteNews România-

Marți 31 martie 2020

Evenimentul astral esențial al zilei este redat de trecerea planetei Marte pe semnul zodiacal al Vărsătorului. Descrierea acestui marcaj celest, fiind una marţială, ne îndrumă la: combativitate, îndrăzneală, exerciţiu de voinţă, curaj şi acţiuni energice, dar şi la furie, impulsivitate, mânie, frustrare şi alte porniri instinctuale. Modalitatea reglementării cu succes a acestor energii complexe stă în cultivarea şi dezvoltarea unor comportamente şi atitudini ce ţin de: calmitate, raţionalitate, modestie, tact, diplomaţie şi compromis.

Conform zodiacului thebaic, un splendid sistem astrologic din antichitatea timpurie, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Marte (zodie), a Soarelui (decan zodiacal) și a lui Jupiter (grad zodiacal), vor fi intuitivi, sensibili și victorioși, fiind predestinați unei vieți bogate în plan spiritual și afectiv.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Puteţi întâmpina unele dificultăţi în relaţia cu prietenii. Nu păstraţi ranchiună pe aceştia, ci treceţi mai departe cu seninătate. Unii protectori vă vor oferi o susţinere cumva mult mai limitată.

TAUR: Astrele vă pot indica unele necazuri profesionale. Nu ,,intraţi în gură” cu şefii, ci căutaţi o remediere a potenţialelor conflicte. Anumite evenimente din această zi vă pot afecta reputaţia şi prestigiul social.

GEMENI: Nu este, sub nici o formă, o zi potrivită pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun deplasări. Fiţi mult mai angajaţi în sarcinile ce necesită efort şi analiză intelectuală. Puteţi primi şi unele veşti cumva mai neplăcute.

RAC: Se arată o stare de spirit mai încrâncenată, precum şi o atitudine generală mai cârcotaşă. Calmaţi-vă aceste tendinţe nepotrivite şi fiţi mai pozitivi. Nu este o zi bună pentru bani. Atenţie şi la un risc mai crescut de accidente.

LEU: Căutaţi să depăşiţi orice neînţelegere cu persoana iubită şi nu puneţi ,,paie pe foc” situaţiei. Feriţi-vă, pe cât posibil, să încheiaţi orice tip de contracte sau alte tipuri de înţelegeri pentru această zi.

FECIOARA: Puteţi întâmpina unele dificultăţi agasante la job. Fiţi mai atenţi la sarcinile efectuate şi nu intraţi în conflict cu colegii. Se mai pot releva și unele probleme de sănătate sau mici necazuri domestice.

BALANŢA: În dragoste veţi avea parte de mai mult curaj şi spirit de iniţiativă. Dar succesul scontat nu este însă garantat! Ar fi indicat să lăsaţi mai mult de la voi, după persoana dragă. Mai multă atenţie şi la probleme ce ţin de copii.

SCORPION: Pregătiţi-vă pentru unele evenimente mai puţin faste legate de casă ori de familie. Se pot întrevedea stricăciuni în cămin sau probleme legate de un părinte. Nu este o zi potrivită pentru implicări ample de ordin emoţional.

SĂGETĂTOR: În discurs veţi prezenta o doză mai înaltă de impulsivitate, aşadar este indicat să fiţi ceva mai auto-controlaţi. Mai multă atenţie şi la examinări sau alte tipuri de evaluări. Nu este o zi benefică pentru călătorii.

CAPRICORN: Vă puteţi lovi de unele probleme de ordin financiar. Este recomandat să încercaţi să fiţi ceva mai prevăzători şi economi cu banii. La unii nativi se arăta şi un risc semnificativ de pierdere ori de rătăcire a unor posesiuni.

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai războinici şi cumva mai nervoşi. Ar fi binevenit să vă calmaţi şi să fiţi mai îngăduitori cu cei din jur. Păziţi-vă de riscuri excesive şi de impulsivitate, pentru a nu regreta mai târziu unele alegeri.

PEŞTI: Multe din planurile zilei vă pot fi întoarse pe dos. Nici starea interioară nu va fi una tocmai grozavă, dar, asta e momentan… Este doar o zi mai puţin bună. Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi evitaţi să intraţi în bârfe.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

Lasă un răspuns