-Horoscop SiteNews România-

Luni 30 martie 2020

Unghiul celest determinant al zilei este descris de sextilul Lunii din Gemeni cu Soarele din Berbec. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astral, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii mai tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici, până la celelalte mai însemnate.

Conform zodiacului thebaic, un uimitor sistem astrologic din vremurile antichității, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Marte (zodie), a Soarelui (decan zodiacal) și a lui Saturn (grad zodiacal), vor fi studioși, științifici și cu visuri aduse la îndeplinire, fiind cumva predestinați unei existențe de mare succes sub raport profesional și public.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o natură vitală şi de o determinare pe măsură.

TAUR: Vi se preconizează unele posibilităţi interesante de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele situații destul de ciudate, stranii.

GEMENI: Vă veţi arăta mai calzi, romantici şi încrezători în sine. Îi veţi impresiona, ca și prezenţă, cu lejeritate pe cei din jur. Se mai arată şi unele evenimente şi activităţi cumva recreative alături de prieteni.

RAC: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi milostivi în plan emoţional. În plan profesional se pot ivi unele ocazii ferme de ascensiune pe scara ierarhică.

LEU: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Mai poate apărea şi o călătorie de bun augur sau o veste mai fericită.

FECIOARA: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate ţintele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori de incidente.

BALANŢA: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru studiu ori alte activităţi intelectuale. În cuplu se observă posturi pozitive.

SCORPION: Veţi avea o zi mai bună în plan material. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai realişti. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi avea parte de reuşite categorice.

SĂGETĂTOR: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a opta pentru abordări speciale în relaţia cu persoana dragă.

CAPRICORN: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

VĂRSĂTOR: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţie şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o mini-petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală minunată. Veţi fi şi foarte creativi în gândire.

PEŞTI: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, ,,fiţi pe fază” la unele oportunităţi bunicele de câştig.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar dumneavoastră dispuneți!

Lasă un răspuns