-Horoscop SiteNews România-

Duminică 29 martie 2020

Marcajul astral reprezentativ al zilei este oferit de conjuncţia Lunii cu Venus pe semnul Taurului. Această energie celestă ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii, precum şi a cooperării. Scânteierea Luceafărului de la apus îi va ocroti îndeosebi pe îndrăgostiţi, aceştia fiind protejaţii acestei aspectări a boltei cereşti.

Conform zodiacului thebaic, un mirific sistem astrologic din vremurile străvechi, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a lui Marte (zodie și decan zodiacal) și Saturn (grad zodiacal), vor fi ambițioși, de mare succes în profesie și cu prieteni influenți, fiind cumva predestinați unei vieți cu adevărat realizate sub raport pragmatic, material.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Se arată o zi cu spor şi noroc pentru chestiunile ce țin de bani. Aşadar, ,,fiţi pe fază” la oportunităţi în plan financiar! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

TAUR: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar, de către ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

GEMENI: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de evenimente mai bune legate de sănătate. Se poate arăta şi o aventură sentimentală.

RAC: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

LEU: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de către persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

FECIOARA: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la un drum, acceptaţi fără nici o rezervă. Se mai arată şi un rezultat bun pentru studiu şi examinări.

BALANŢA: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se mai prezintă şi bun succes material şi o protecţie contra marilor incidente.

SCORPION: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţie mult mai solidă cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi de bun augur.

SĂGETĂTOR: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare în relația cu colegii.

CAPRICORN: Se relevă o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

VĂRSĂTOR: Astrele indică o zi foarte fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de ambianţa mediului domestic. Veţi avea parte și de o cooperare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

PEŞTI: Se arată că veţi prezenta o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin rafinamentul vostru intelectual.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

Lasă un răspuns