-Horoscop SiteNews România-

Sâmbătă 28 martie 2020

Unghiul celest principal al zilei este redat de trigonul lui Venus din Taur cu Jupiter din Capricorn. Această poziţionare astrologică ne oferă: bucurie, sensibilitate, spirit artistic, jovialitate, dar şi succes, spor, toleranţă, belşug şi justeţe. Este o zi fabuloasă pentru întâlniri şi planuri de ordin sentimental, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, fiind vorba de un moment astral benefic ce ne va aduce un zâmbet şi o doză foarte înaltă de încredere în sine!

Conform zodiacului thebaic, un fascinant sistem astrologic din zorii antichității, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a planetelor Marte (zodie și decan zodiacal) și Jupiter (grad zodiacal), vor fi filosofici, romantici, simpatici și cu mai multe căsătorii, fiind cumva predestinați unei vieți destul de împlinite.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Se pot reliefa unele oportunități destul de bunicele pentru interesele voastre financiare. În plan profesional, astrele arată limpede că veţi beneficia de foarte multă şansă, precum și de o recunoaştere onorabilă a meritelor voastre.

TAUR: Veţi prezenta o atitudine cumva mai romantică, sensibilă, idealistă şi imaginativă. Veţi fi mai binevoitori şi mai altruişti în relaţiile cu cei din jur. Este o zi grozavă pentru învăţătură şi pentru călătorii.

GEMENI: Vă veţi arăta mai echilibraţi şi mai pozitivi în plan emoţional. Puteţi realiza şi unele progrese semnificative pentru depăşirea unor afecţiuni de sănătate. Este o zi cu noroc pentru toate chestiunile ce țin de bani.

RAC: Aveţi parte de o zi prielnică pentru acţiuni şi activităţi alături de prieteni. Puteţi face şi unii paşi semnificativi spre atingerea unui ţel propus. În cuplu, dar şi în afaceri, veţi avea parte de împliniri minunate.

LEU: Astrele vă indică mai mult noroc şi spor în plan profesional. Conlucrarea cu colegii de la job va fi una fără cusur şi vă veţi arăta mai implicaţi în munca desfăşurată. Totodată, se relevă şi o stare de sănătate mult mai bună.

FECIOARA: Este o zi grozavă pentru studiu şi examinări. Aveţi parte de aspecte încântătoare şi pentru călătorii. În dragoste vi se arată mai mult succes şi noroc. Aveţi parte de spor şi în chestiuni speculative.

BALANŢA: Veţi dispune de o stare lăuntrică cumva mai echilibrată. Totodată, se mai relevă şi un oarecare noroc financiar. Este un moment grozav pentru a vă implica în chestiuni ce ţin de cămin. Se arată şi linişte în familie.

SCORPION: Va fi o zi destul de favorabilă în sfera cuplului, precum şi în chestiuni ce ţin de afaceri sau de negocieri.  Vă veţi arăta foarte isteţi, elocvenţi şi mai mereu cu ,,un as în mânecă” în relaţiile cu cei din jur.

SĂGETĂTOR: Starea generală de sănătate vă va oferi semne favorabile pentru această zi. La locul de muncă evenimentele vor ,,curge” într-un mod care vă va avantaja. Mai puteţi avea şi un succes bănesc nemaipomenit!

CAPRICORN: În viaţa sentimentală veţi beneficia de o susţinere astrală deosebită. Este o zi cu noroc şi pentru acele persoane care îşi doresc un copil. Veţi fi mai înţelepţi şi mai expansivi în plan personal.

VĂRSĂTOR: Este o zi foarte potrivită pentru a întreprinde modificări şi alte amenajări legate de casă. Se arată şi ceva mai multă tihnă şi linişte în plan familial. Divinitatea vă va ocroti într-un mod mai forte.

PEŞTI: Veţi dispune de o stare emoţională mai pozitivă şi mai încrezătoare, iar în plan intelectual vă veţi arăta foarte capabili. Este un moment foarte prielnic pentru întâlniri şi pentru alte activităţi de ordin social.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns