-Horoscop SiteNews România-

Joi 12 martie 2020

Unghiul astral reprezentativ al zilei este redat de cuadratura lui Lunii din Balanță cu Jupiter din Capricorn. Această configuraţie celestă ne poate aduce: falsitate, superficialitate, ranchiună, invidie, cinism şi necinste. Soluţia temperării acestor energii astrologice mai negative stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: seriozitate, responsabilitate, concentrare şi amiabilitate. Este foarte important ca în această zi să acţionăm lucid și moderat pentru a nu cădea în capcana egoismului şi a nesăbuinţei.  

Conform zodiacului thebaic, un enigmatic sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Jupiter (zodie), a lui Marte (decan) și a Soarelui (grad zodiacal), vor fi impulsivi, instabili și entuziaști, fiind cumva predestinați unei vieți trăite, cu intensitate, din plin.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: În această zi persoana de alături se va arăta cumva mai schimbătoare şi ceva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi la afaceri. Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

TAUR: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

GEMENI: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă, gentilă a firii. Atenţie şi cu banii, dar şi mai multă atenţie la potenţiale evenimente gen incidente sau accidente.

RAC: Raporturile cu familia se vor arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să construiţi o relaţia mai armonioasă cu aceştia. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

LEU: Vă veţi arăta mai emoţionali şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice poziţie la rece. Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea.

FECIOARA: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat, să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

BALANŢA: Veţi prezenta o atitudine mai idealistă şi mai schimbătoare în această zi. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti, dar şi mai diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte.

SCORPION: Vi se arată o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur. Atenţie şi la călătorii.

SĂGETĂTOR: Se pot releva unele probleme şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente şi fiţi mai îndurători. În ceea ce ţine de bani se pot arăta unele pierderi ori alte deranjamente păguboase.

CAPRICORN: Puteţi avea parte de unele evenimente mai supărătoare în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative.

VĂRSĂTOR: Veţi prezenta o stare mentală şi emoţională cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale pentru o altă zi. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

PEŞTI: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi economi în plan financiar. Un bărbat apropiat vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

Să nu uitați că astrele predispun, dar omul dispune!

Lasă un răspuns