-Horoscop SiteNews România-

Luni 9 martie 2020

Evenimentul astrologic central al zilei este oferit de conjuncţia lui Venus cu planeta Uranus pe semnul zodiacal al Taurului. Această expresie astrală ne îndeamnă la senzualitate, destindere şi dezinvoltură. Cuvintele cheie ale zilei sunt: inventivitate, originalitate, excentricitate, hipersensibilitate şi volatilitate. Este o zi specială, a acelor persoane care îşi urmează propria cale, drum ori simţire în viaţă!

Conform zodiacului thebaic, un sublim sistem astrologic din vremuri arhaice, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a planetelor Jupiter (zodie și decan zodiacal) și Venus (grad zodiacal), vor fi ospitalieri, gentili, calzi, organizatori, dar și cu talent la scris, fiind predestinați unei existențe împlinite mai ales în plan afectiv.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Unora dintre nativii zodiei li se vor arăta unele oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă altora din zodie, chiar unele capcane primejdioase! Bazați-vă pe instict și nu veți da, cel mai probabil, greș!

TAUR: Vă veţi prezenta cumva mai schimbători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai receptivi izvorului de înţelepciune al universului. Nu vă este indicat să vă revoluţionaţi afectiv viaţa în această zi!

GEMENI: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă şi cea sentimentală. Concentraţi-vă mai atent asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unei femei mai tinere periculoase.

RAC: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii îndrăzneţe de viitor. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii şi activităţile de ordin social.

LEU: În viaţa profesională puteţi întâlni unele posturi uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unei femei mai tinere, şi unele şanse bunicele de reuşită socială.

FECIOARA: Este o zi potrivită pentru a vă căuta un sens spiritual superior în viață. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte interese asemănătoare. Dacă călătoriţi, veţi întâmpina şi unele situaţii destul de ciudate.

BALANŢA: Se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este absolut necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Se pot evidenţia şi unele evenimente mai rele legate de o femeie apropiată vouă.

SCORPION: În viaţa de cuplu se arată atât evenimente interesante, chiar spectaculoase, cât şi din cele mai neprevăzute şi ciudate. Totul depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii. Atenţie şi la afaceri!

SĂGETĂTOR: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii vor fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate.

CAPRICORN: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Riscul ca partenerul de cuplu să adopte o atitudine intransigentă este destul de ridicat. Se pot releva şi unele succese speculative.

VĂRSĂTOR: Toate cele ce ţin de casă şi de familie se vor arăta cu susul în jos… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă vină unele idei geniale legate, în special, de amenajarea căminului.

PEŞTI: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei de milioane! Însă, în plan emoţional situaţiunea nu mai e aşa de roză, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională. Atenţie şi la drumuri!

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar oamenii dispun!

Lasă un răspuns