-Horoscop SiteNews România-

Miercuri 20 noiembrie 2019

Unghiul celest principal al zilei este exprimat de trigonul Lunii de pe zodia Leului cu planeta Jupiter de pe semnul astral al Săgetătorului. Astfel, avem de-a face cu o configurație astrologică chiar fericită care ne va oferi o natură voioasă, spontană, aventuroasă și pozitivă, fiind, destul de limpede, o zi potrivită pentru distracție, recreere și alte ipostaze ce țin de relaxare și destindere. Cele mai favorizate persoane de influența acestui unghi ceresc benefic vor fi femeile, mai ales acelea mai trecute prin viață. 

Conform zodiacului thebaic, un antic și misterios sistem astrologic, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a planetelor Marte (zodie), Venus (decan zodiacal) și Saturn (grad zodiacal), vor fi dăruiți cu o extraordinară fantezie, foarte delicați și mai mereu în căutarea propriului echilibru în viață, fiind cumva predestinați unei existențe dedate sensibilității, artei și poeziei.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Veți resimți, chiar foarte intens, fiorii dulci ai dragostei. Aveți parte de o zi excelentă și pentru câștiguri de ordin speculativ, însă vă recomand să nu exagerați. Dacă aveți în plan vreo călătorie mai lungă, aceasta va fi de succes!

TAUR: Pacea, liniștea și armonia vă vor însenina viața familială. O femeie mai în etate din familie vă va fi de mare ajutor într-o chestiune de suflet. În această zi s-ar putea să beneficiați și de șansa unui ajutor financiar chiar consistent.

GEMENI: Aveți parte de semne de bun augur pentru drumuri și călătorii. În caz de vreo evaluare, veți trece cu brio peste acel hop. Puteți primi și o veste destul de interesantă. În cele ce țin de cuplu, astrele arată o zi foarte îmbucurătoare.

RAC: Se preconizează o zi cu un spor destul de înalt la bani! Totodată, astrele mai relevă și o îmbunătățire considerabilă în planul general al sănătății. La locul de muncă veți obține rezultate foarte productive, obținând admirația colegilor.

LEU: Veți manifesta o atitudine cumva mai afectivă și volatilă, captând, cu facilitate, sentimentele și trăirile acelora din proximitate. Nu este o zi indicată pentru treburi mai pragmatice. Veți avea noroc la cadouri, unele chiar scumpe.

FECIOARA: Aveți parte de o zi fantastică pentru a vă fructifica talentele și capabilitățile de ordin creativ, artistic. O doamnă mai în vârstă vă va ajuta într-un mod mai discret. Sunt semne foarte bune și pentru activități în plan domestic.

BALANŢA: O prietenă mai matură vă va fi de mare ajutor, îndeosebi în plan moral, pe parcursul zilei. Aveți parte de o zi fastă pentru reuniuni și alte evenimente de ordin public, social. Vă veți mai arăta și foarte isteți și culți!

SCORPION: Se relevă o zi cu notorietate și satisfacții în plan profesional. O femeie dintr-o poziție de putere publică vă va înlesni un succes social. În plus, aștrii zilei mai arată și o mare reușită, chiar îndestulătoare, în cele ce țin de bani.

SĂGETĂTOR: Vă poate sosi o veste specială de la mare distanță. Totodată, vă veți arăta și cumva mai receptivi în plan intelectual, mental. Veți mai atrage asupra dumneavoastră energii pozitive ce vă vor purta noroc per ansamblul zilei.

CAPRICORN: Astrele vă prezintă cumva mai fascinanți, magnetici și intenși, fiind extraordinar de cuceritori și șarmanți în plan romantic. Mai putetți beneficia și de patronajul subtil, dar forte, al unui bărbat cu putere și autoritate.

VĂRSĂTOR: Aveți parte de o zi de bun augur sub aspect marital. În relațiile cu cei din jur, semnele zilei arată respect și bună înțelegere. Mai puteți câștiga, cu puțin noroc, și amiciția unei personalități care vă va fi de mare ajutor pe viitor. 

PEŞTI: Puteți resimți o ușoare remediere în cele ce țin de sănătate. Raporturile cu colegii de la job vor fi destul de bune. Se mai arată și oportunitatea majoră a unei promovări spectaculoase, așadar încercați să fiți cumva mai cutezători.

Să nu uitați că astrele întotdeauna doar predispun, dar noi mereu dispunem!

Lasă un răspuns