Haos în fotbalul românesc! Craiova, primul caz de COVID-19! Bergodi, test neconcludent

Haos în fotbalul românesc! Mai multe echipe din Liga I vor suspendarea campionatului. Din ce în ce mai mulți fotbaliști sau membrii din staff încep să se îmbolnăvească. Aseară, oltenii au anunțat că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Antrenorul Cristiano Bergodi va fi testat din nou, după ce rezultatul său ar fi fost neconcludent. Niciun jucător nu este bolnav.  

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, se arată în comunicatul Craiovei.

Dinamo și CFR Cluj, decimate de COVID-19

Prima echipă din Liga I unde a fost un adevărat focar de infecție a fost Dinamo. 12 jucători și persoane din staff s-au îmbolnăvit în câteva zile. Este vorba despre Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Filip Mrzljak, Vali Lazăr, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu și Sașa Mitrovic, Mattia Montini și maseurul echipei.

„Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu am mai trecut prin așa ceva”, a declarat Gigi Mulțescu la Digi Sport.

La CFR Cluj sunt zece cazuri, fotbaliști dar și membri din staff-ul tehnic. Este vorba despre Adrian Păun, Claudiu Petrila, Cătălin Golofca, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, preparatorul Bogdan Aldea, kinetoterapeutul Radu Pralea, portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, și antrenorul de portari Cristian Moldovan. Damjan Djokovic ar putea fi și el bolnav, dar deocamdată testul a fost neconcludent.

Lasă un răspuns