”Gluma” pe seama vârstnicilor, care a împărțit USR în două tabere pe un grup intern de dezbateri

”Gluma” pe seama vârstnicilor, care a împărțit USR în două tabere pe un grup intern de dezbateri. Un membru USR a postat pe grupul intern de discuții Poiana lui Iocan, după anunțarea măsurilor de carantină aproape totală, un mesaj pentru care a primit un val de critici. Au fost numeroși alți membri USR care au apreciat comentariul colegului lor și s-au amuzat.

”Gluma” care a născut controverse

”Auziți, dacă au blocat persoanele peste 64 de ani în casă, nu acum ar fi momentul ideal pentru alegeri?”, a scris Anton Cupcea. El este membru în Biorul Municipal al organizației USR București.

Cupcea nu a putut fi contactat până la publicarea acestui articol.

Postarea sa a obținut 300 de aprecieri. Dar numeroși colegi de partid i-au atras atenția că este un gest urât, că nu este momentul pentru umor negru . Ei spun că prin astfel de postări dă dovadă de cinism în plină criză generată de coronavirus.

”Dacă se dă în presă glumița asta?”

”Pentru umor avem alte grupuri. Dacă se dă în presă glumița asta? Vrei o suspendare de un an”, îi atrage atenția o altă colegă de partid” în timp ce un alt coleg în liniștește spunând că nici un jurnalist nu se mai uită acum la ce se întâmplă în USR. Alții s-au amuzat copios de ”gluma” colegului lor.

Poiana lui Iocan este un grup intern de discuții al USR unde se dezbat idei politice. site news

Lasă un răspuns