Glovo lansează un serviciu de livrări nelimitate, în baza unui abonament

Glovo lansează un serviciu ce oferă utilizatorilor livrări nelimitate, în baza unui abonament lunar de 29,99 lei. Serviciul este disponibil în cele 29 de orașe din țară în care compania operează, conform Mediafax.

Abonarea la Glovo Prime se poate face exclusiv din aplicație, în secțiunea „Contul meu”, din profilul personal de utilizator sau din ecranul de finalizare a unei comenzi. Odată activat, abonamentul este funcțional pe întreg teritoriul României.

Clienții beneficiază prin această nouă funcționalitate de promoții concepute exclusiv pentru ei de la restaurantele partenere. Precum și de livrări nelimitate pentru toate celelalte categorii: farmacie, alcool și tutun sau cadouri. Abonamentul nu acoperă livrările comenzilor efectuate în secțiunea „Orice” sau „Curier express”.

Detalii suplimentare

„Cel mai mare beneficiu pentru utilizatorii abonamentului Glovo Prime este numărul de livrări, care devine nelimitat prin această nouă opțiune. Pentru mai puțin de 30 de lei pe lună, poți beneficia de un număr nelimitat de livrări de la parteneri. Acestea sunt ușor de identificat dintr-o listă de restaurante atent selecționate, marcate cu logo-ul GLOVOPRIME, dar și de oferte speciale dedicate exclusiv abonaților Glovo Prime”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Comanda minimă pentru care se poate beneficia de livrare gratuită prin Glovo Prime este de 45 de lei pentru restaurante. Respectiv de 150 de lei pentru coșul de cumpărături de la supermarket. Aceste sume se află sub valorile medii ale comenzilor prin Glovo.

Cei care doresc să se aboneze la Glovo Prime o pot face intrând în meniul de utilizator din aplicație sau la finalizarea comenzii dacă aceasta depășește pragurile de mai sus. Valabilitatea abonamentului Glovo Prime este lunară și începe din momentul efectuării plății aferente lunii respective, până în aceeași zi din luna următoare exclusiv, abonamentul prelungindu-se automat.

Durata unui abonament este de 1 an, acesta prelungindu-se automat dacă clientul nu se dezabonează. Nu există nicio restricție pentru renunțarea la acesta, abonamentul putând fi anulat oricând, cu condiția să fie cu minimum două zile lucrătoare înainte de ziua următoarei reînnoiri.

Lasă un răspuns