Gimnasta Asiana Peng a fost selecționată pentru Survivor Romania!

Organizatorii Survivor România au anunțat, deja, primii patru concurenți, care vor intra în competiție, chiar la începutul acestui an. Ei sunt cântăreața Ruby, boxerul Cezar Juratoni, actorul Augustin Viziru și, surpriză!, fosta gimnastă Asiana Peng.

”Este o experiență nouă pentru mine, firește, însă nu mă tem. Nu am emoții, sincer vă spun, poate și pentru că mai este ceva timp până la plecarea în Republica Dominicană, unde se filmează show-ul. Sunt stăpână pe psihicul meu și voi face față regulilor spartane. Cu ceva ani în urmă, în ultimul cantonament de la Izvorani am trecut prin multe și nu mă mai sperie nimic, mai ales că eram și ceva mai copilă. Știu doar că vor fi mereu provocări, că vom avea de trecut tot felul de probe sportive”, ne spunea Asiana Peng.

De altfel, o cunosc destul de bine pe domnișoara Peng, pentru că am avut bucuria să să ne vedem și să discutăm despre ceea ce i s-a întâmplat ei la lotul național, cine i-a frânt cariera de gimnastă și, mai ales, pe ce considerente. Promit să revin cu această poveste, pe parcursul șederii ei în Republica Dominicană. În plus, fosta gimnastă m-a asigurat că la întoarcerea ei din competiție, unde speră să câștige marele premiu (încă neanunțat de către organizatori), vom sta din nou la povești – și vă spun sincer, Asiana are o voce așa caldă și este de o sinceritate dezarmantă…

Lasă un răspuns