Gigi Becali, prins fără declarație de polițiști: Cum să îmi spui mie: ‘Unde te duci?’ Eu sunt patron!

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, care a dorit chiar să-și cheme jucătorii la antrenament, este implicat activ în lupta pentru extirparea acestui virus extrem de complicat SARS-CoV-19, care a pus pe jar întreaga omenire.

Becali, prins în offside de polițiști

Omul de afaceri se mișcă mult în această pandemie, dar nu a ținut deloc cont de cerințele ordonanțelor militare. Becali a recunoscut că a avut și probleme cu poliția în acest sens, dar nu a explicat dacă a fost sau nu amendat, așa cum prevede legea.

”Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur?

Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali crede că el nu trebuie să dea socoteală nimănui unde se duce și a motivat asta prin faptul că respectivele trasee le face pentru a ajuta doctorii prin donațiile sale.

”Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei, da?”, a mai spus șeful roș-albaștrilor.

Latifundiarul din Pipera este bucuros totuși de faptul că sunt mulți oameni care-i apreciază eforturile. ”Cum să îi spui lui Gigi Becali: ‘Unde te duci?’.

Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai spus Gigi Becali. site news

Lasă un răspuns