(FOTO) Ghiță Ciobanul, lovitură sub centură pentru Vodafone, s-a portat la alt operator și este vedeta noilor campanii

Ghiță Ciobanul, lovitură sub centură pentru Vodafone, s-a portat la alt operator și este vedeta noilor campanii. Ghiță Ciobanul, devenit celebru în campaniile Vodafone, s-a abonat acum la un nou operator și este începând de astăzi vedetă în campania de primăvară a operatorului Telekom, au anunțat reprezentanții companiei într-o conferință de presă la care a fost invitat și Ghiță.

Ghiță Ciobanul, lovitură sub centură pentru Vodafone, s-a portat la alt operator și este vedeta noilor campanii

„Am aflat că Ghiță a schimbat operatorul. Veștile circulă repede. Apoi l-am abordat pentru campanie”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania, la conferința de presă.

Ciobanul Ghiță a fost în centrul mai multor campanii Vodafone, ani la rând, campanii create de agenția McCann. Ultima dată, Ghiță a apărut într-o serie de clipuri alături de Cabral, în anul 2016.

Campanie de primăvară, cu Ghiță Ciobanul

Pentru campania de primăvară, Telekom România lansează noile oferte comerciale pentru cei care se portează în rețeaua sa, respectiv abonament de mobil cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni.

De asemenea, cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom este Huawei Y6s.

Citește și Ghiță Ciobanul acuză manevre politice în comerțul cu oi. Îndură – 30 de grade C și vinde o oaie cu 100 de lei

Cei care vor achiziționa acest smartphone, împreună cu abonamentul Mobil 6, vor plăti doar 7 euro/lună (aproximativ 33 lei/lună) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziționat. După această perioadă, costul total va fi 10 euro/lună. site news

Lasă un răspuns