Gheorghe Dincă crede că a dat jos Guvernul PSD. Cine face dezvăluirea

Gheorghe Dincă crede că el a determinat căderea Guvernului PSD. Este dezvăluirea făcută de Dorin Dumitran, ofiţer psiholog, cel care a vorbit mai mult de  60 de ore cu „monstrul din Caracal”.

Citiți și cum ar putea ajunge Gheorghe Dincă în libertate

Guvernul PSD, dărâmat de Gheorghe Dincă

Dorin Dumitran a dezvăluit că au fost momente când Gheorghe Dincă are un dezechilbru psihologic care îl face să fie impertinent şi arogant.

„În momentul în care Dincă a venit la Bucureşti a aflat cam ce se întâmplă şi de ce notorietate a devenit el. Îmi spunea că din cauza lui s-a schimbat guvernul! Miez din câlţi!”, a spus Dorin Dumitran.

 Gheorghe Dincă a fost caracterizat în continuare de psihologul Poliției Române.

„A devenit arogant, a devenit impertinent. Vorbea peste tine. Nu te mai lasă să spui… A început să facă fel de fel de cereri. Îți e foarte greu să mai restabilesti acel echilibru psihologic, pentru că noi eram cam la același nivel. El trăiește într-o ambianță culturală. Este inconjurat de oameni, mă refeream la subcultura carcerală. El și-a acoperit rana aia și s-a simțit dintr-o dată foarte puternic. Și a dat jos guvernul!”, a mai spus Dorin Dumitran.

Pregătiri de proces

Magistrații de la Tribunalul Olt se pregătesc să înceapă procesul din dosarul Caracal. Gheorghe Dincă nu a contestat măsura arestului preventiv și  nu a mai formulat alte cereri pentru camera preliminară. În scurt timp și magistratul de cameră preliminară se va pronunța pe legalitatea probelor din dosar.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. ”Prin rechizitoriul din dată de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.site news

Lasă un răspuns