facebook

Gabriela Firea ține cont de dorințele bucureștenilor. Ce le permite acestora după 15 mai

În seara de 12 mai, primarul general al capitalei, Gabriela Firea a vorbit despre măsurile pe care le-a luat pentru ca bucureștenii să fie în siguranță, după data de 15 mai, atunci când expiră starea de urgență, conform unei intervenții la TVR.

Ce promite Gabriela Firea bucureștenilor

„Pandemia nu s-a oprit, nu am ajuns la vârful numărului de contaminări. A fost o dorință foarte mare a bucureștenilor să se deschidă parcuri. Cred că vor respecta, că nu vor aglomera anumite alei sau zone.

Îi voi informa pe bucureșteni, la intrarea în parc, cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte, să se spele pe mâini, să folosească dezinfectanți.

Cu privire la transportul în comun de suprafață, am hotărât să avem pe trasee toate auborzele, tramvaiele și troleibuzele. Este foarte bună recomandarea ca firmele și instituțiile publice să aibă un program în ture, pentru a nu fi aglomerație.

În Capitală sunt foarte multe biserici, schituri si mănăstiri, care au curți unde se pot desfășura evenimente religioase. Este o măsură corectă pentru că duminica, în București, sunt foarte aglomerate. Vor fi deschise în timpul săptămânii pentru a ne reculege, a ne ruga, dar este vorba despre slujba de duminică pentru că atunci se adună mulți oameni.

Ne am fi dorit informații cu privire la spitale, dacă se vor fac iși alte internări, în afara urgențelor”, a spus Gabriela Firea. site news

Lasă un răspuns