Gabi Firea, pe făraș de la Primăria Capitalei. Cine se laudă că a detronat-o, cifre EXPLOZIVE

Alianța USR PLUS se laudă că se află în topul preferințelor bucureștenilor pentru Primăria Capitalei, potrivit unui sondaj comandat de PLUS. Mai pe scurt, îi spune pa lui Firea.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Bucureștiului, 35% dintre respondenți au arătat că ar vota cu candidatului Alianței USR PLUS, Vlad Voiculescu, în timp ce 28% ar vota cu Gabriela Firea, iar 23% cu candidatul PNL, Rareș Bogdan. 8% dintre respondenți au răspuns că nu s-au decis/nu sunt siguri cu cine să voteze, în timp ce 6% au arătat că nu ar merge la vot.

Astfel, Vlad Voiculescu și Nicușor Dan, cei doi candidați propuși de PLUS, respectiv USR, pentru funcția de primar al Capitalei, sunt practic la egalitate în preferințele bucureștenilor, care ar vota majoritar pentru candidatul Alianței USR PLUS, oricare dintre cei doi ar fi desemnat să intre în cursa pentru îndepărtarea Gabrielei Firea de la PMB.

Sondajul a fost efectuat în perioada 4-19 decembrie 2019, la cererea PLUS, de Cult Research, pe un eșantion reprezentativ de 1.124 de bucureșteni cu drept de vot la alegeriler locale. site news

Lasă un răspuns