FRF o comite GRAV! Grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală!

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au ridicat documente din sediul FRF. Fotbalului românesc i se aduc acuzații grave: delapidare și evaziune fiscală!

„Pe rolul DIICOT – Structura Centrală se află înregistrată o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 367 NCP, delapidare, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 295 NPC, și evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 9 din L.241/2005. Alte aspecte legate de acest dosar nu pot fi comunicate în acest moment”, potrivit GSP.

Se pare că DIICOT s-ar fi sesizat cu privire la modul în care s-a folosit o parte importantă din fondurile primite de FRF de la UEFA, cele destinate de forul de la Nyon pentru organizarea Campionatului European din vara acestui an.

O bună parte din bani ar fi fost utilizați de cei din Federație pentru alte scopuri, inclusiv pentru campania electorală a lui Răzvan Burleanu, din startul anului 2018. În luna aprilie a acelui an, Burleanu a câștigat al doilea său mandat în fruntea FRF. site news

Lasă un răspuns