(FOTO + VIDEO) Cum arată Sorina Pintea în arest, schimbare totală! În cătușe, fără machiaj și cu urme de alopecie

Cum arată Sorina Pintea în arest. Fostul ministru al Sănătății a fost dus, din nou, marți seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, unde a mers cu cătușe la mâini. Pintea a mai fost la spital și luni, însă medicii care au consultat-o acolo au decis că nu este nevoie de internare. La fel s-a întâmplat și marți seara, când a fost condusă înapoi în arest după ce a fost consultată la policlinica MAI timp de o oră și jumătate.

Cum arată Sorina Pintea în arest, schimbare totală!

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Pintea a fost consultată și luni de un medic la Spitalul „Sfânta Maria”, din Capitală, însă nu a rămas internată.

Sorina Pintea a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv. Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Citește și Sorina Pintea ar putea să moară, este păzită pentru a NU recurge la un gest necugetat

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract. site news

Lasă un răspuns