(FOTO + VIDEO) Piedone, Moș Crăciun la un cămin de bătrâni: Îmi regăsesc chipurile părinților în ei

EXCLUSIV Site News! Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a îmbrăcat straie populare și s-a dus cu daruri la căminul de bătrâni Stejarul din sectorul 5 al Capitalei. Mai presus de daruri, le-a alinat singurătatea cu o vorbă bună.

Vizibil emoționat, Cristian Popescu Piedone a venit cu portbagajul plin cu portocale, pe care le-a împărțit oamenilor în vârstă de la cămin, care așteaptă ca cineva să le treacă pragul de sărbători.

„Ne vedem pe noi la bătrânețe. Ei sunt trecutul care au construit prezentul, noi suntem prezentul și suntem obligați să construim viitorul. Cine nu are părinți, să le fie dor de ei, cine îi are, să îi respecte și să stea cât mai mult timp lângă ei.”, a spus Cristian Popescu.

Îmi regăsesc chipurile părinților mei în ei

Întrebat cum se simte când intră în contact cu astfel de oameni care au nevoie de ajutor, fostul edil Piedone a declarat: „Nu este vorba de ajutor, ci o încărcare și descărcare a lor sufletească. Și a mea personală, eu nemaiavând părinți.

Colindă căminele de bătrâni de peste 25 de ani

În fiecare an, de peste 25 de ani, vin prin căminele de bătrâni și îmi regăsesc chipurile părinților mei și îmi dau motivație să merg mai departe cu credință în Dumnezeu.”, a mai spus fostul edil.

Lasă un răspuns