FOTO Bloomberg

(FOTO + VIDEO) Român ucis în atentatul sângeros cu 9 victime din Germania: suspectul, găsit mort în casă, lângă cadavrul mamei

UPDATE

Printre victimele atacurilor din Germania se află și un cetățean de origine română, potrivit forțelor de securitate germane, care precizează că cele nouă persoane ucise în cele două atacuri aveau între 21 și 44 de ani, printre ei numărându-se emigranți din România, Turcia, Bosnia și Bulgaria. MAE nu confirmă, ÎNCĂ. informația. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, joi, că până în acest moment au fost identificate șase victime din cele nouă, printre ele nefiind niciun cetățean român.

Atac sângeros în două localuri arăbești. Cel puțin opt persoane au fost ucise în două atacuri comise, miercuri seara, în două localuri cu specific arăbesc din orașul Hanau, în Germania. Poliția a anunțat că suspectul a fost găsit mort la domiciliul său.

Atac sângeros în două localuri arăbești

Poliția din Hanau a anunțat într-o postare pe Twitter că anchetatorii l-au găsit pe suspectul atacurilor de miercuri seara, decedat în locuința sa din oraș. Alături de el se afla un alt cadavru, despre care inițial nu au fost oferite informații, dar care în final s-a dovedit a fi chiar al mamei sale.

Autoritățile nu au dat niciun detaliu despre suspect și a declarat doar că, „în prezent, nu există indicii privind alte persoane implicate”.

Nu se ştie motivul atacului 

În mesajul postat de autoritățile germane nu se menționează nimic despre identitatea sau naționalitatea victimelor și se arată că deocamdată nu este cunoscut motivul atacului.

Citește și Fără precedent, cuib de corupți în vârful statului. Doi foști președinți, 49 ani de închisoare, iar un al treilea s-a sinucis

Agenția germană de știri dpa scrie că 11 persoane au murit în urma atacului, dar nu se știe dacă bilanțul include și cele două trupuri din casa suspectului.

Anterior se anunțase că opt persoane au fost ucise în atacurile din localurile arabe, trei în primul atac și alte cinci în al doilea, conform Mediafax. 

Potrivit Bild, care nu-şi dezvăluie sursele, bărbatul a lăsat şi o înregistrare video în care revendică atacurile. Ziarul mai scrie că bărbatul era cetăţean german şi că în maşina lui au fost găsite reviste despre muniţie şi arme. El avea şi licenţă de vânătoare cu arme de foc. site news

Lasă un răspuns