(FOTO) Un polițist loveşte cu picioarele un tânăr care nu respectă izolarea: Marş! Să nu te mai găsesc! Te bat rău!

Un polițist din București a fost filmat în timp ce a trântit la pământ și a lovit cu picioarele un tânăr prins la băut, în stradă, lângă Piaţa Unirii, în plină restricţie, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Un polițist loveşte cu picioarele un tânăr care nu respectă izolarea

Căzut la pământ, tânărul a început să se vaite. Nervos, poliţistul îl loveşte cu piciorul.

„- Gata, şefu’, gata, şefu’! Gata, şefu’! Gata, gata, gata, gata!

– Ridică-te şi dă-i drumul în casă!

– Da. Mă duc acasă, gata!”, a fost dialogul dintre polițist și tânăr,

Martorii spun că, înainte să-l trântească pe tânăr la pământ, poliţistul l-ar fi lovit cu o rangă.

„- Stau şi mă rog de el, mă! Nici buletinul nu-l are, nici date nu dă! Dar unde te crezi, tu?!

– Păi am şi eu buletin! E acasă! M-aţi bătut degeaba! Eu, cu mâna asta, mă duc la spital!

– Du-te unde vrei! Dacă tot te duci la spital, te bat rău! Marş! Să nu te mai găsesc pe stradă la băut! Vă arăt eu Ordonanţă Militară!”, a continuat dialogul între cei doi.

Scena s-a petrecut în jurul orelor 21.30, peste drum de Biblioteca Naţională. Tânărul a fost găsit de agenţi la băut, în faţa unui chioşc, alături de prietenii săi. Întrebat de ce nu respectă autoizolarea, acesta a arătat o adeverinţă conform căreia se întoarce de la muncă. Nu avea însă buletinul asupra lui.

VIDEO cu puternic impact emoțional AICI. 

În Teleorman, însă, rolurile se schimbă.

„- Pentru ce să-mi dai amendă? Poţi să-mi dai un avertisment, pentru ce să-mi dai amendă?

– Ţi-am explicat pentru ce să-ţi dau amendă. Omule, nu ai voie să ieşi afară!”, a fost un schimb de replici între un bărbat care nu respecta izolarea și un polițist.

Bărbatul nu numai că nu înţelege că trebuie să stea în casă, dar îi provoacă pe poliţişti şi transmite totul live pe Facebook.

„Pentru ce să-mi dai amendă? Pentru că duc o căruţă de nisip ca să iau mâncare la copii?Dumneata, pentru ce v-au dat legile astea? Să vă daţi în spectacole, să daţi amenzi la lume? Bosule, stai, bă, aşa, de ce pleci? De ce pleci, bă?

Poliţia Română din Alexandria, fraţilor! Ne dă amenzi. a scos-o pe asta cu coronavirus. Coronavirus ca să poată să ne dea amenzi! Să ne prindă pe stradă să ne dea amenzi! Da-ţi share, mă!”, a mai fost o reacție. site news

Lasă un răspuns