FOTO https://theworldnews.net/

(FOTO) Trecuți de 80 de ani, se întâlnesc zilnic la granița dintre două țări, închisă din cauza COVID-19: Nu ne putem săruta, dar mâncăm biscuiți

Doi iubiți, o femeie din Danemarca şi un bărbat din Germania, ambii trecuți de 80 de ani, se întâlnesc în fiecare zi pentru un picnic şi o discuţie la graniţa dintre cele două ţări, închisă ca măsură împotriva combaterii coronavirusului, informează Reuters, citată de Agerpres.ro.

Dragostea la peste 80 de ani

Inga Rasmussen (85 de ani), care locuieşte în Gallehus, în partea daneză, l-a cunoscut pe Karsten Tuechsen Hansen (89 de ani) în urmă cu doi ani. Cei doi, văduvi amândoi, au început o relaţie.

Asemenea multor cupluri din diverse regiuni ale lumii afectate de restricţiile de deplasare cauzate de pandemia de coronavirus, cei doi au de înfruntat obstacole pentru a se putea întâlni, dar nu se lasă atât de uşor descurajaţi.

Rasmussen vine la graniţă cu maşina şi aduce cu ea scaune pliante, iar Hansen vine pe bicicletă. Stau fiecare de o parte şi de cealaltă a baricadei mâncând biscuiţi şi bând şnaps combinat cu apă fierbinte dintr-un termos.

„Nu există altă soluţie. Dragostea merge mai departe… E bine că ne putem vedea o dată pe zi în felul acesta. Nu ne putem îmbrăţişa sau săruta, dar e aici cu mine şi putem împărtăşi noutăţi”, a spus Hansen.

„Să iubeşti, să fii sănătos şi să trăieşti o viaţă lungă”, a spus bărbatul ridicând paharul în aer.

Citește și (VIDEO) Un brăilean a ajuns vedetă, după ce s-a răzbunat pe coronavirus. L-a tranșat cu toporul

Germania şi Danemarca au introdus controale la frontieră în urmă cu două săptămâni ca parte din eforturile de combatere a transmiterii virusului. site news

Lasă un răspuns