(FOTO) Site-ul Poliției Locale din Ploiești, spart de hackeri! Mesaje vulgare și filme pentru adulți, cu dedicație pentru autorități

Site-ul Poliţiei Locale din Ploieşti a fost spart de hackeri. Ei au postat pe prima pagină mesaje vulgare, dar și un film pentru adulți. Cel mai probabil hackerul avea ceva de împărţit cu ANAF, având în vedere că înjurăturile erau adresate acestei instituţii. 

Site-ul Poliției Locale din Ploiești, spart de hackeri!

Hackerul şi-a lăsat chiar semnătura: hacked by #X_V. Ba chiar acesta a transmis şi un mesaj, postând maneaua lui Sorin Copilul de Aur: „La mişto te iau!”.

„Am intrat pe site-ul nostru, într-adevăr sunt modificări de conţinut. Ideea este că site-ul este destul de vechi şi nu este securizat la nivelul celorlalte site-uri şi pagini de web. Vom face diligenţele necesare pentru a anunţa organele abilitate. Facem o plângere la Biroul de Combatere a Criminalităţii şi acolo se vor identifica IP-urile de unde s-a intrat”, a declarat Adrian Vaida, directorul Poliţiei Locale Ploieşti, pentru ziarul „Adevărul”.

Nu este pentru prima dată când site-ul este atacat de hackeri. Aceștia au început cu modificările declaraţiilor de avere ale poliţiştilor locali, a precizat Vaida. Acesta a adăugat că site-ul Poliţiei Locale Ploieşti va fi suspendat până la clarificarea situaţiei.

Citește și Scene macabre într-o cameră de hotel din centrul Bucureştiului

De asemenea, hackerii au atentat și la site-ul oficial al Poliției Române. Unul dintre cele mai mediatizate cazuri a fost spargerea făcută de hackerii Anonymous România, în 2014.

„Salutări din partea ciumpalacilor. Vă salutăm Domnilor. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMÂN sau desigur ciumpalacii. România, TREZEȘTE-TE!”, acesta este mesajul lăsat de hackeri pe site-ul Poliției Române.

„Astfel, în urma unor atacuri informatice, aceştia ar fi accesat ilegal aceste servere, alterând conţinutul unor subdomenii aparţinând Poliţiei Române, prin încărcarea unor fişiere proprii, precum şi prin postarea neautorizată a unui mesaj pe interfaţa site-ului de internet al Inspectoratului General al Poliţiei Române.”, au spus reprezentanții Poliției Române. site news

Lasă un răspuns