(FOTO) Râzi cu lacrimi! Un director s-a transformat accidental într-un cartof și așa a rămas pe toată durata ședinței online cu angajații

Un director care s-a transformat într-un cartof atunci când a schimbat accidental filtrele de imagine în timpul unei întâlniri video online a fost obligat să rămână așa, în ciuda situației stânjenitoare.

Un director transformat în cartof

Lizet Ocampo, directorul politic al unui grup de advocacy progresist din Statele Unite, nu a crezut vreodată că va ajunge un cartof în plină pandemie de coronavirus, potrivit Daily Mail.

Pentru că a acționat accidental un filtru de imagine, Lizet s-a transformat într-un cartof. Una dintre angajatele ei a imortalizat momentul amuzant, făcând o captură foto și postând-o pe Twitter.

Potrivit acesteia, șefa Lizet a rămas în această ipostază pe tot parcursul videoconferinței cu angajații ei: „Șefa mea s-a transformat într-un cartof la întâlnirea echipelor noastre Microsoft și nu-și poate da seama cum să oprească setarea, așa că a rămas așa pe toată durata ședinței”.

Întrucât nu a reușit să descopere cum să scape de filtru, echipa a fost forțată să continue întâlnirea, în ciuda momentului inedit.

Lizet, care nu era pe Twitter în momentul în care postarea a devenit virală, s-a alăturat ulterior site-ului de socializare.

Mai târziu, angajata Rachele a dezvăluit că nu va fi concediată pentru că a împărtășit momentul incomod cu șefa ei în online. Ea a scris: „Vestea bună este că șefa mea, Lizet Ocampo, nu mă va da afară mâine”.  

Utilizatorii de Twitter au gustat momentul și s-au întrecut în comentarii la transformarea lui Lizet în cartof.

Unul a spus: „Asta m-a făcut să râd pentru prima dată astăzi (e ora 20:30). Transmite-i mulțumiri pentru asta!”

Altul a adăugat: „Vreau să-i felicit pe colegii ei care au putut continua întâlnirea online. Ar fi imposibil pentru mine”. site news

Lasă un răspuns