(FOTO) Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA. Făcea parte dintr-o bandă de hoți periculoasă

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, legături cu mafia și arestată în SUA. Ioana-Cristina Pavel a fost ziaristă la Brașov TV, postul unde politicianul Andrei Kadas este producător general. Ea a fost arestată în SUA, spre finalul anului trecut, în dosarul fraudelor informatice. Acum câteva zile, DIICOT și poliția americană au reținut încă 5 oameni în România și 8 în SUA. Una dintre descinderi, al cărei film poliția îl are, dar nu vrea să-l ofere publicului, a fost făcută în casa politicianului PNL Andrei Kadas.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, legături cu mafia și arestată în SUA

Jurnalista lui Kadas, membră a grupării interlope care clona carduri în SUA Ioana Cristina Pavel, fostă angajată a televiziunii controlate de liberalul Andrei Kadas, a fost arestată în luna septembrie a anului trecut, potrivit The Roanoke Times. Tânăra, care ar fi furat cu ajutorul cardurilor clonate 13.000 de dolari, este cercetată în dosarul de infracțiuni informatice.

Ioana Cristina Pavel a lucrat pentru televiziunea liberalului Andrei Kadas din octombrie 2018, iar ultimele postări de pe pagina sa de Facebook unde îşi promova ştirile datează din iulie 2019. Declaraţii de iubire pentru mafiotul Gorbunov Ioana Cristina Pavel îi făcea, în timp ce presta la televiziunea politicianului, declaraţii de iubire celebrului mafiot Serghei Gorbunov. „#bine #ai #venit #acasa #dragul #meu #positivethink #love #blessed – cu Serghei Gorbunov.”

Citește și Familia unui consilier PNL, vizitată de mascați care au filmat totul. Șefii poliției țin ascunsă filmarea, ca nu cumva să se supere Vela

Liderul interlop Cătălin Alexa comentează pe pagina jurnalistei în dreptul pozei cu mafiotul Gorbunov: „Aoleuuuu fratelo 6 luni amanare primeai pt poza asta”, iar Gorbunov se declară din aceeaşi „familie” cu Alexa şi cu Ioana Cristina Pavel.

După ce în aprilie Ioana Cristina Pavel îşi declara afecţiunea pentru Gorbunov, în luna iulie postează o imagine cu acesta în care spune că aşteaptă să se vadă cu el ca „frate şi soră”.

Ce spun autorităţile

„În perioada august 2018 – decembrie 2019, o grupare infracțională organizată specializată în săvârşirea de infracţiuni informatice ar fi acţionat pe teritoriul S.U.A. Membrii grupării, cetăţeni români, ar fi racolat persoane din România, pe care le-ar fi ajutat să ajungă în S.U.A., de multe ori prin trecerea ilegală a frontierei dintre S.U.A. şi Canada. De asemenea, membrii grupării ar fi instalat dispozitive de citire a benzilor magnetice ale cardurilor bancare şi ar fi făcut retrageri frauduloase de la bancomate. Banii astfel obţinuţi ar fi fost trimiși unor persoane aflate în România, ori în Italia. site newsLasă un răspuns