(FOTO) Pozele de profil de pe Facebook, schimbate cu un om al legii care scrie amenzi. Poliția Română ia atitudine: Apreciem umorul

Poliția Română a reacționat după ce o fotografie cu doi polițiști care scriu amenzi a devenit virală pe Facebook și tot mai mulți români o folosesc pe post de frame la poza de profil.

La poza de profil apare un polițist

”Apreciem umorul și înțelegem mesajul…avem colegi care au la profil o astfel de fotografie. Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă”, se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Mai mult, reprezentanții Poliției le mulțumesc românilor de bună credință care fac eforturi pentru a respecta restricțiile impuse pentru protejarea celor vulnerabili.

”Ne dorim ca efortul pe care cu toții îl facem acum să fie unul cât mai scurt, iar când totul se va termina să îi avem pe toți cei dragi alături de noi. Acest lucru ține de modul în care fiecare dintre noi reușește să pună interesul comunității din care face parte deasupra interesului personal”, se mai arată în mesaj.

Ce spune Poliția Română

Mai jos redăm integral mesajul postat de Poliția Română

„Ne-am uitat pe net zilele astea și am văzut un polițist polonez care a descins în fotografiile de profil ale multor persoane.

Avem de făcut câteva precizări:

1. Apreciem sprijinul colegial primit, împreună putem face lucrurile mai bine.
2. Nu avem normă de amenzi, dar în caz că termină procesele-verbale poloneze, îi dăm noi modelul românesc.
3. Nu trebuie sa aibă lumânări la el, polițiștii nu împart lumină decât în propria familie.
4. Primele cuvinte pe care ar trebui să le învețe sunt ,,Hristos a înviat”, ,,bună ziua” și ,,mulțumesc”.

PS: Apreciem umorul și înțelegem mesajul…avem colegi care au la profil o astfel de fotografie. Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă.

Știm că majoritatea oamenilor sunt de bună credință și fac eforturi pentru a respecta restricțiile impuse pentru protejarea celor vulnerabili și le mulțumim pentru aceasta.

Citește și Escrocherii în perioada Sărbătorilor Pascale. Atenție la apelurile telefonice și SMS-uri!

Ne dorim ca efortul pe care cu toții îl facem acum să fie unul cât mai scurt, iar când totul se va termina să îi avem pe toți cei dragi alături de noi. Acest lucru ține de modul în care fiecare dintre noi reușește să pună interesul comunității din care face parte deasupra interesului personal.” site news

Lasă un răspuns