(FOTO) PNL pune directori medicali la Ambulanță pe bază de recomandare. Nimic altceva nu mai contează

PNL pune directori medicali la Ambulanță doar cu recomandare! Este și cazul directorului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, care și-a câștigat funcția doar cu o recomandare din partea președintelui PNL Olt, fără să fie organizat un concurs, procedura normală pentru ocuparea acestor posturi.

„Am de gând să folosesc scrisoarea de recomandare ca să înaintez în funcție, într-un grad mai înalt”, spune Cornelia Marcu, propusă să devină directorul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

PNL pune directori medicali la Ambulanță pe bază de recomandare

„Filiala Olt a Partidului Național Liberal recomandă și susține nominalizarea colegei noastre pentru postul de director al Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Doamna Cornelia Marcu este medic primar de medicină generală și are o activitate de 23 de ani în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Vezi ce ministru PNL-ist este la cuțite cu un fost secretar de stat din cauza unei biblioteci

În perioada 2007-2009 a deținut funcția de director medical, având examen pe acest post”, este textul recomandării semnate de președintele PNL Olt.

În prezent, singura persoană care poate propune ministrului Sănătății numirea pentru această funcție este managerul Serviciului de Ambulanță Olt.

Gestul, catalogat drept firesc de PNL

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, susține că gestul este unul „firesc”.

„A fost o chestie colegială din partea noastră să dăm această recomandare colegei noastre. Dacă orice alt coleg al meu mi-ar cere o recomandare, aș da-o la fel, cu cea mai mare plăcere”, a declarat Liviu Voiculescu pentru Libertatea. site news


Lasă un răspuns