foto pexels

(FOTO) Opt noi rute lansate de Wizz Air, inclusiv spre Constanța. Prețuri de avion ce pornesc de la 20 de euro

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat, marți, 5 mai, lansarea a opt noi rute din Viena spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanţa, Rodos, Heraklion, Zakynthos şi Marrakech.

Biletele spre aceste destinaţii atractive pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei de mobil, la preţuri ce pornesc de la doar 19,99 euro, tarif pentru un singur segment, cu taxa de administrate inclusă. Acesta include un bagaj de mână (max: 40x30x20cm). Trollerul şi orice bagaj adiţional de cală vor fi taxate adiţional. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com şi aplicaţia pentru mobil Wizz.

Oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile

„Lansarea acestor noi rute şi dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naţionale şi internaţionale, dar şi restricţiile, prin reluarea operaţiunilor de la Viena, Wizz a făcut posibilă călătoriile esenţiale pentru mulţi clienţi, sprijinind astfel şi reunirea familiilor”, afirmă compania.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a declarat: „Deşi călătoriile sunt în prezent restricţionate de reglementările guvernamentale, ne pregătim pentru reducerea restricţiilor pe măsură ce situaţia se îmbunătăţeşte, iar clienţii noştri pot reîncepe să călătorească. Echipa Wizz este dedicată dezvoltării prezenţei sale la Viena şi oferă oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile din capitala Austriei.

Suntem încântaţi să adăugăm astăzi opt noi conexiuni interesante, în timp ce păstrăm cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air şi reţeaua de rute extraordinare vor contribui la creşterea sectorului turistic din Austria. Măsurile noastre de protecţie îmbunătăţite vor asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile pe flota cea mai verde din Europa.”

Măsuri de igienă crescute impuse de Wizz Air

Anunţul de marți, 5 mai, vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al Wizz, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. site news

Lasă un răspuns