(FOTO) O profesoară a pretins toată viața că este de culoare când, de fapt, este albă

O profesoară universitară din SUA a șocat opinia publică și studenții cu mărturisirea că nu este afro-americană, ci albă.

S-a născut albă

Jessica Krug, dintr-o familie evreiască din Kansas City, predă Istoria Africii și a Diasporei africane ca asociat. Recent, s-a aflat că femeia nu a fost niciodată de culoare, ci albă!

Profesoara a scris într-un text publicat recent pe o platformă online că și-a asumat în mod fals identități „pe care nu aveam dreptul să le revendic: mai întâi de culoare din Africa de Nord, apoi de culoare din SUA, apoi din Caraibe”. Totodată, și-a cerut scuze.

Krug a descris acest comportament ca fiind incalificabil și a spus că a încercat să profite de situație în diverse moduri. Mai mult, a pretins că este de culoare și în cazul multor relații personale pe care le-a avut.

Profesoara universitară a spus că a ajuns la aceste minciuni din cauza unor probleme de sănătate mintală și a unor traume pe care le-a avut în primii ani de viață.

Pedeapsa primită

Lectorul Jessica Krug a fost suspendat de la predare pentru semestrul următor, a anunțat Universitatea George Washington, potrivit Mediafax.

Citește și O moleculă din fructe și legume poate ucide virusul Sars-CoV-2. Oamenii de știință sunt în extaz

Universitatea George Washington scrie într-o declarație că „domnișoara Krug nu va preda” din cauza „durerii provocate” și că situația ei este „în curs de examinare”. site news

Lasă un răspuns