(FOTO) O mare asociație din Germania donează masiv în România

Printre atâtea informații negative, există și vești bune! O asociație de prestigiu din Germania a donat alimente și băuturi, în valoare de 70.000 de euro, persoanelor defavorizate, căminelor de bătrâni, orfelinatelor și clinicilor.

De mai mulți ani, asociația Ordo Militaris Teutonicus Levantis (OMT), condusă de Marele Maestru Klaus Blos, sprijină oamenii nevoiași din Germania, fosta Iugoslavie, Ungaria, Polonia, Ucraina și, recent, și-a extins activitatea în România.

Odată ajunsă la București, a făcut donații ample de alimente și băuturi de înaltă calitate și bogate în vitamine, ale căror beneficiari sunt orfelinate, grădinițe, clinici, cămine de bătrâni și persoane defavorizate social. Donația făcută de către OMT este în cuantum de 70.000 euro, respectiv 12.400 kg.

Acest lucru a fost posibil datorită cavalerilor Ordinului din România, Cavaler Ionel Tucmuruz și cavalerul Gabriel-Răsvan Toader, și a reprezentanților locali ai ordinului. De asemenea, cu ajutorul Asociației Noua Generație Liberă, ce prevede o colaborare pe termen lung cu OMT, pentru a ușura situația celor nevoiași, atât în România, cât și în restul Europei.

Cine este Ordo Militaris Teutonicus Levantis

OMT este un vechi și onorabil Ordin al Cavalerilor Germani, originar dintr-o uniune de cavaleri din 1309/1311. Astăzi, OMT este condus de marele maestru Klaus Blos și are ca scop ajutorul celor nevoiași într-un mod creștin și umanitar. site news

Lasă un răspuns