(FOTO) O actriță celebră s-a înscris în PNL, după un divorț răsunător! S-a pozat lângă Orban

O actriță celebră s-a înscris în PNL, după un divorț răsunător! Liberalii au primit-o în partid pe cunoscuta actriță Ioana Ginghină (41 de ani), fosta soție a actorului Alexandru Papadopol cu care a jucat în serialele „Numai iubirea“ (2004), „Daria, iubirea mea“ (2006) şi „Aniela“ (2009).

„Pentru ca vreau o schimbare, am ales sa intru pe teren și sa joc! #happygirl”, a scris actrița pe Facebook. Ioana Ginghină va activa în PNL Sector 1.

Divorțul dintre actriță și Alexandru Papadopol, răsunător!

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat după 12 ani de căsnicie. Actriţa a recunoscut că ea şi fostul soţ au avut discuţii despre o posibilă împăcare. 

Invitată la o emisiune TV, Ioana Ginghină a spus că nici nu se gândeşte să se împace cu fostul soţ. 

Vezi ce actriță celebră a fost dependentă de cocaină

„Nu mă mai văd cu el. Și au mai fost discuții, dar nu. Eu n-aș mai putea fi aia de dinainte, n-aș putea să mai fiu aia drăguță… Au fost tot soiul de discuții, că pentru copil, că pentru… Dar, na… Nu știu dacă îi pare rău și nu mă mai interesează.”, a spus actrița.

„De acum, totul e despre mine și despre Ruxi. Nu mai pot eu să fiu așa! Din punctul meu de vedere, eu am fost o soție aproape perfectă, adică am acceptat multe lucruri. Mi-a plăcut să fiu un bun prieten pe acolo prin casă, să ajut unde se putea ajuta. Și nu o să mai pot fi așa, sunt mult mai „bitchy” (n.r. răutăcioasă)”, a declarat Ioana Ginghină, la emisiunea lui Măruţă. site news


Lasă un răspuns