(FOTO) Mihai Tudose revine în forță în PSD! Document BOMBĂ

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar ales pe listele Pro România, a revenit în PSD. Tudose s-a înscris din nou în Organizația Județeană Brăila a PSD.

Anunțul a fost făcut pe Facebook, de către primarul Marian Dragomir.

„Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre – revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența”, a anunţat primarul pe Facebook.

„În martie 1999 am intrat în politică. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susţinut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și, în ultima perioadă, am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior să pună interesul lor înaintea normalității. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD”, a mai scris social-democratul.

În 2 decembrie, fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului. Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată…..”. site news

Lasă un răspuns