(FOTO) Medicament disponibil în farmacii UCIDE COVID-19 în 24 de ore! Cercetătorii sunt în EXTAZ

Un medicament creat acum 45 de ani poate fi arma împotriva coronavirusului. În lupta cu criza medicală de acum se derulează două curse: crearea unei formule pentru vaccin și identificarea acelor medicamente care pot fi eficiente în tratarea pacienților. Cel mai nou este Ivermectina, creat în anul 1975.

Medicament-minune

O cercetare derulată la Universitatea Monash din Australia a demonstrat că Ivermectina poate da rezultate foarte bune în tratarea pacienților cu noul virus. Acesta a fost creat în 1975 și, tradițional, e folosit în deparazitarea păduchilor ori pentru tratarea scabiei.

În doar 48 de ore, Ivermectina a reușit să distrugă virusul, iar primele rezultate au fost consemnate în aproape 24 de ore. Ține cont însă că testele au fost, deocamdată, făcute în laborator și va mai dura până la aplicarea tratamentului pentru pacienți.

Ivermectina mai este cunoscut și sub numele Stromectol

Ivermectina este deja considerat unul dintre cele mai eficiente și sigure medicamente, conform OMS. Totodată, prețul acestuia e și mai redus decât al altor tratamente. În funcție de țară și producător, Ivermectina mai este cunoscut și sub numele Stromectol.

„Am descoperit că o singură doză a reuşit să elimine tot materialul genetic al virusului în 48 de ore şi că, după 24 de ore, se poate observa oricum o reducere seminficativă. Realist, durata până la apariţia unui vaccin este destul de mare. Un medicament va putea ajuta mai repede omenirea.”
Dr. Kylie Wagstaff.

Citește și Cum ne protejăm mașina de coronavirus. Dacă nu știm să o dezinfectăm CORECT, riscăm să ne îmbolnăvim

Ivermectina este un medicament anti-parazit dovedit a fi eficient în vitro împotriva virusurilor inclusiv HIV sau febra denga.

Ivermectina a fost dezvoltat pentru prima dată în 1975 și a intrat în uz medical în 1981.  Se află pe lista Organizației Mondiale a Sănătății de medicamente esențiale.

În prezent, este utilizat ca tratament pentru puternioidioză, o boală parazitară cauzată de viermi rotunzi, care afectează aproximativ 30 de milioane până la 100 de milioane de oameni în întreaga lume. site news

Lasă un răspuns