(FOTO) Caz șocant, mamă și fiică, însărcinate cu același bărbat! I-a furat iubitul

O mamă și fiica ei sunt însărcinate cu același bărbat, după ce femeia i-a ”furat” iubitul adolescentei în vârstă de 16 ani. Mai mult decât atât, tânărul a atentat și la fiica mai mică a femeii, pe care a încercat să o violeze.

Sorin Savin, un tânăr în vârstă de doar 27 de ani, nu a știut la care femeie să se decidă, așa că a început să întrețină relații sexuale cu amândouă.

Bărbatul a poftit și la fiica cea mică a femeii, pe care a încercat să o violeze. În vârstă de doar 12 ani, minora a fost găsită rătăcind prin sat. Localnicii au chemat Poliția, iar ulterior s-a stabilit că bărbatul a pătruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de 12 ani, împreună cu sora sa, de 16 ani, unde a avut o tentativă de viol asupra surorii mai mici.

De frică, fata a fugit de acasă, fiind găsită de politiștii din Băcani, Vaslui. Cercetările au scos la iveală că individul de 27 de ani nu doar cã trãiește în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relație și cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmă cu trei ani, potrivit vremeanouă.ro.

Mama fetei de 16 ani, care a avut o relație cu bărbatul în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, când avea doar 13 ani, este acum însărcinată cu fostul ”ginere”, ea urmând să devină mamă peste patru luni.

Sorin Savin este cercetat în stare de libertate

”S-a întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexualã”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. site news

Lasă un răspuns