(FOTO) Lovitură grea pentru Dragnea. Irina Tănase a renunțat suspect la relație

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, pare să fi renunțat la inelul pe care i l-a oferit Dragnea. Tânăra de 28 ani dă semne că ar fi din ce în ce mai nostalgică, după ce a rămas fără partenerul ei de viață.

Dacă, în trecut, Irina se lăuda cu bijuteria primită de la Liviu Dragnea, în prezent, la mai bine de jumătate de an de când logodnicul ei a intrat la închisoare, blonda a renunțat să mai poarte inelul scump. De pe mâna Irinei lipsește cu desăvârșire bijuteria de peste 10.000 de euro cu care Liviu Dragnea ar fi cerut-o de soție.

Liviu Dragnea, consolare în brațele Irinei Tănase

Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Rahova, s-a consolat după divorțul de Bombonica, prima soție, cu Irina, fosta sa asistentă, care i-a fost parteneră de viață în ultimii ani, atât la bine, cât și la greu. În 2016, imediat după divorț, pentru că relația lor a trecut la un alt nivel, fostul șef PSD s-a mutat cu Irina.

Citește și Ce a transmis iubita lui Liviu Dragnea.„Fiți buni și aveți răbdare”

După o perioadă petrecută împreună, Liviu Dragnea i-a oferit iubitei sale și un inel de logodnă din diamante prețioase și aur alb site news.

Lasă un răspuns