(FOTO) Incredibil, Negoiță persiflează orice lege și aruncă milioane de euro pentru o construcție ce NU are voie să funcționeze

Incredibil, Negoiță persiflează orice lege și aruncă milioane de euro pentru o construcție ce NU are voie să funcționeze. Primăria Sectorului 3 a plătit bani grei pentru stația de sortare a gunoaielor care nu e avizată pentru funcționare, fiind construită mult prea aproape de casele oamenilor din Cățelu, Ilfov.

Incredibil, Negoiță persiflează orice lege

Ideea primarului Robert Negoiță a fost blocată de DSP și de Garda de Mediu, care nu permit activitatea în hală, cu toate că deșeuri au fost aduse încă din decembrie. Însă, de azi, sunt mult mai clare și sumele pentru care Primăria Sectorului 3 a ridicat o construcție care nu are voie să funcționeze. Total: 11 milioane de euro.

Astfel, potrivit lui Lucian Rădulescu, unul dintre vecinii construcției și una dintre persoanele care a atras atenția asupra acesteia, suma este chiar defalcată: 620.000 de euro pentru terenul de 12.400 mp situat pe Drumul Lunca Vișagului, nr. 42-60; 5.000.000 de euro – sumă aproximativă – pentru construcția halei; 5.179.752 de euro pentru echipamentele stației de sortare.

Citește și Negoiță pune condiții draconice să revină în PSD

În răspunsul înregistrat cu numărul 12.719/13.02.2020 se specifică și sursa banilor: “surse proprii și de la Bugetul Local al Sectorului 3 ca aport la capitalul social al societății SD3 Salubritate și Deszăpezire S3 SRL”.

Rober Negoiță joacă alba-neagra

Cu toate că Primăria Sectorului 3 menționează că lucrările sunt sistate, mașini de gunoi inscripționate cu sigla primăriei de sector au fost văzute de mai multe ori în această săptămână plecând și sosind la stația de sortare. site news


Lasă un răspuns