(FOTO) Ha-ha-ha! Lider PNL şi-a pus singur întrebări ca să laude Guvernul, într-o sesiune LIVE pe internet

Ionel Bogdan, preşedintele PNL Maramureş, a organizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri de pe internet. Una din primele întrebări a fost pusă pe site chiar de pe contul său de Facebook. „Ce ne puteţi spune despre stimulentele pentru medici? Cine beneficiază de ele”, a fost întrebarea pusă de Ionel Bogdan pentru Ionel Bogdan, potrivit unei capturi din timpul sesiunii de Q&A.   

Ulterior, întrebarea liderului PNL Maramureş a fost ştearsă de pe pagina sa de Facebook.

Secretar de stat în Guvernul PNL

În decembrie 2019, Ionel Bogdan a fost numit secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim Ministrului.

,,Mulțumesc premierului pentru încrederea acordată și colegilor care m-au susținut pentru această poziție. De asemenea, echipa PNL Maramureș alături de care voi munci în continuare pentru a ne atinge obiectivele asumate pentru anul viitor, merită recunoștința mea, deoarece împreună am muncit pentru a face din PNL Maramureș una din cele mai puternice organizații liberale din țară.

Sunt onorat de această numire și cu responsabilitate mă alătur echipei guvernamentale pentru a pune în practică măsurile despre care le-am vorbit oamenilor în campanie și pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare.

Sunt multe lucruri stricate de guvernările PSD, am început deja să le reparăm și sunt convins că împreună cu întreaga echipă guvernamentală vom reuși să ducem la capăt cu succes toate măsurile asumate.

Cu muncă, încredere și bună-credință construim împreună România pe care o dorim cu toții.”, declara în iarnă liderul PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

Probleme de acest fel au mai avut loc în ultimele zile. În mediul online a mai circulat o captură a unui comentariu dat de o agenţie de ştiri pe propria pagină de Facebook. Reacţia ar fi trecut neobservată, dacă în comentariu nu erau lansate acuzaţii foarte dure la adresa lui Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. site news

Lasă un răspuns