(FOTO) Grav incident feroviar nu departe de Milano, un tren a deraiat, cu 300 km/h, iar imaginile sunt înfricoșătoare

Grav incident feroviar nu departe de Milano, un tren a deraiat, iar imaginile sunt înfricoșătoare. Un tren de mare viteză a deraiat între localitățile Piacenza și Casalpusterlengo, în jurul orei locale 6:00.

Grav incident feroviar nu departe de Milano

Trenul a deraiat între localitățile Piacenza și Casalpusterlengo, nu departe de Milano. Este un tren cu pasageri, iar incidentul a avut loc în jurul orei locale 6. În acest moment la fața locului sunt echipele de salvatori și pompieri din Lombardia și Emilia Romagna care evacuează pasagerii.

Traficul feroviar din ambele direcții a fost deviat pe o altă rută și sunt întârzieri de aproape 1 oră. Nu se știe persoane au fost implicate, presa vorbește de doi morți și 28 de răniți, scrie DIGI24.

Un tren a deraiat, cu 300 km/h, și s-a târât 400 m pe lângă șine

Trenul plecase din Milano la prima oră a dimineții și avea ca destinație Salerno, iar porțiunea pe care a deraiat este una cu o infrastructură bună, unde le este permis acestor trenuri de mare viteză să depășească 300 de kilometri la oră. Un Frecciarossa, adică exact modelul trenului deraiat trece pe acolo cu 320 de kilometri la oră.

După primele indicii, se pare vagonul locomotivă s-ar fi desprins de restul trenului, s-ar fi lovit de niște paleți cu marfă și ar fi înaintat pe lângă șine în jur de patru sute de metri până s-a izbit de un panou de electricitate. Următorul vagon s-a răsturnat, celelalte par a fi intacte.

Citește și Tren de metrou înfipt în zid, cu 50 km/h. Manevră periculoasă, cauzată de manualul incomplet

Bilanțul provizoriu vorbește de 2 victime, ambii mecanici, care aveau în jur de 30 de ani. Dintre cei 28 de răniți, unul singur se află în stare gravă.

Zona a fost deja delimitată și sunt așteptați specialiștii care trebuie să afle cauzele deraierii și viteza trenului pe acea porțiune. site news

Lasă un răspuns