(FOTO) Gelu Olteanu și Vanessa Youness, ritualuri șamanice, cu droguri de mare risc. Cât costa intrarea la petrecere

Apar detalii noi în cazul fostului șef al secretului secret al MAI, Gelu Olteanu, și al iubitei acestuia, Vanessa Youness. Făceau petreceri cu ritualuri şamanice la care foloseau drogul DMT.

DIICOT a anunțat, luni, arestarea pentru 30 de zile a fostului șef al serviciului secret al MAI, Gelu Olteanu, și a iubitei acestuia, Vanessa Youness, precum și a cetățeanului britanic, Thomas Lishman, care organizau, în comuna Răcari, din județul Dâmbovița, reuniuni șamanice, contra cost, unde se consuma ayahuasca, o băutură ce conține un drog de mare risc.

Gelu Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro.

DMT este o substanţă psihoactivă endogenă care produce puternice halucinaţii vizuale. Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai, are ca substanţă de bază DMT-ul. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov au dispus, sâmbătă, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor O. G. M., T. I. M. L. şi Y. A. V., pentru săvârşirea infracţiunilor de punere la dispoziţie cu ştiinţă, cu orice titlu, a unui local pentru consumul ilicit de droguri, precum şi pentru deţinerea şi desfăşurarea de operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc. site news

Lasă un răspuns