(FOTO) Fanii Andreei Marin i-au declarat război zânei, după ce a apărut echipată de coronavirus: Să-ți fie rușine!

O fotografie postată de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” pe Facebook, în prim plan aflându-se Andreea Marin, arată situația revoltătoare în care se află în aceste momente medicii din România. Doctorii sunt mai prost echipați decât vedetele care derulează campanii de donații.

„Solidari pentru Sănătate! Colega noastră Prof.Univ.Dr. @RoxanaNemeș și @AndreeaMarin”, este postarea de pe pagina Institutului „Marius Nasta” care a stârnit revoltă pe rețelele de socializare.

Fanii Andreei Marin i-au declarat război zânei

„Exact despre asta este vorba. Societatea asta nu se mai vindecă. Andrea Marin cu mască FFP și combinezon. Doctorul cu mască simplă și halat de unică folosință” / „Rușine Andreea Marin pt.risipirea echipamentelor necesare personalului medical! Este un nr. foarte mare de personal infectat și dvs. chiar nu aveți nevoie!” / „Panarama de Andreea Marin sa se protejeze stand dracului acasa, nu consumant echipament vital”, sunt doar câteva dintre mesajele la imaginea cu Andreea Marin.

Andreea Marin a anunțat recent că Fundația Prețuiește Viața a primit donații de 600.000 de euro.

„Donații în valoare de peste 600.000 euro până acum în Campania Fundației Prețuiește Viața și continuăm, dacă ne sprijiniți, pentru că vrem să ajungem și în alte zone ale țării. Astăzi, donațiile convoiului umanitar au ajuns în București, Satu Mare, Oradea, Galați, Craiova, Ploiești, Cluj, Timișoara, Arad, Brașov, Constanța, Iași”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Mare i-a fost uimirea și indignarea când acest ajutor imens, pe care îl oferă pentru persoanele aflate în dificultate, a fost tratat cu nepăsare de către anumiți angajați ai statului. Solicitând sprijin pentru distribuirea corectă a ajutoarelor, aceasta povestește că a fost amânată și ținută cu promisiuni la telefon.

Din dorința de a repartiza cât mai bine materialele atât de necesare multor instituții și persoane, Andreea Marin s-a declarat total nemulțumită de lipsa de implicare a lui Victor Costache, fostul ministru al Sănătății, și Marcel Vela, ministrul de Interne, după ce le-a trimis o scrisoare deschisă prin care le solicita un ajutor de bază pentru români.

Lasă un răspuns