foto facebook

(FOTO) Dana Rogoz a născut cel de-al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul

Dana Rogoz a născut, miercuri, 20 mai, cel de-al doilea copil. Proaspăta mămică a făcut publică prima imagine cu bebelușul, dar a dezvăluit și numele său.

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. 

Ce nume a ales Dana Rogoz

‘Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!’, a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Având în vedere că noul coronavirus este în continuare un pericol, vedeta a fost nevoită să-și facă testul pentru COVID-19 înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Dana Rogoz a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Citește și FOTO Kim Kardashian a lansat o gamă de măști de protecție

„Am ajuns la finalul sarcinii. Trăiesc atât de multe emoții, îmi trec atât de multe gânduri prin cap, încât am senzația unui vis. Nu reușesc să îmi focalizez atenția într-un punct, pe o singură acțiune, pe un singur gând. Și nu, nu e de la hormoni. Și Radu simte la fel. Suntem pur și simplu copleșiți de emoții’, spunea Dana Rogoz în urmă cu câteva zile. site news

Lasă un răspuns