FOTO Facebook

(FOTO) Cum arată spitalul mobil, construit de Armata Română, într-un timp record, pentru bolnavii de COVID-19. Firea a publicat pozele

Primarul general Gabriela Firea a anunţat, joi, că Primăria Capitalei a finalizat construirea sistemului de iluminat pentru spitalul mobil ridicat de Armată în incinta Institutului „Ana Aslan” din Otopeni. Montarea celor 38 de stâlpi, precum şi a tuturor instalaţiilor electrice a durat cinci zile.

Cum arată spitalul mobil, construit de Armata Română

Gabriela Firea a precizat că Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti, s-a implicat în proiectul construirii noului Spital Militar Mobil ROL 2, amplasat în incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” din Otopeni.

„Este vorba despre construirea, în timp record, a sistemului de iluminat pentru noul spital. Astfel, s-a realizat un traseu în lungime totală de 1.100 de metri de canalizaţie şi s-au montat 38 de stâlpi de iluminat (22 cu o lampă și 16 cu câte două lămpi)”, a declarat Firea.

„Pentru a duce la bun sfârșit proiectul, Compania a alocat un număr total de 28 de angajați (25 de electricieni și muncitori și 3 ingineri) și 15 utilaje, asigurându-se astfel un număr constant de lucrători, 24 de ore din 24.

Aceștia au depus un efort susținut și cu toții au respectat și respectă întocmai recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în privința protecției împotriva noului Coronavirus”, a precizat primarul general Gabriela Firea, pe Facebook.

„Conform informațiilor furnizate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Spitalul Militar ROL 2 va fi folosit pentru trierea și tratarea cazurilor ușoare de infecții cu COVID-19. Acesta va avea unități de triaj, laborator, radiologie, zone de sterilizare și pentru decontaminare. În spitalul mobil pot fi tratați, la nevoie, până la 100 de pacienți infectați cu COVID-19”, a menţionat Gabriela Firea. site news

Lasă un răspuns