(FOTO) Cum arată bradul de Crăciun al vedetelor. Imagini spectaculoase

Vedetele din showbizul românesc s-au întrecut în decorarea bradului de Crăciun. Simbol al sărbătorilor de iarnă, bradul de Crăciun completează frumos decorarea locuințelor.

Bradul familiei Măruță, de nota 10!

Andra și Cătălin Măruță și-au împodobit bradul de Crăciun cu globuri, beteală și alte ornamente. Lângă brad, familia Măruță, (Andra, Cătălin, David și Eva) s-a fotografiat alături de Moș Crăciun.

Loredana Chivu, brad la fel de strălucitor precum vedeta

Loredana Chivu a ales să-și decoreze bradul cu niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale. Sub bradul încărcat și luminat, Loredana Chivu a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri. 

Andreea Mantea, lângă brad în formula de trei

Andreea Mantea petrece un Crăciun de vis, având familia reîntregită. Ea, Cristi Mitrea, tatăl copilului, și micuțul David s-au fotografiat lângă bradul împodobit cu ornamente și decorațiuni colorate.

Yeeeeeyyyy! Am reusit! ?????? Am facut bradul! Acasa! ??????❤️”, a scris Andreea Mantea pe pagina sa de socializare.

Andreea Bălan, brad de poveste

După ce a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan trăiește viața din plin și se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi. De Crăciun, artista a ales un brad bogat, cu multe crenguțe, pe care a pus ornamente aurii și albe.

Anamaria Prodan, Crăciun la temperaturi de vară

Anamaria Prodan petrece sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de soțul ei. Pentru decorarea bradului de Crăciun, vedeta a ales auriul și multe ornamente.

Anca Serea și Adi Sînă, în jurul bradului alături de cei șase copii

Anca Serea a îmbodopit bradul alături de familia ei, iar în acest an a ales să îl facă auriu, accesorizat cu decorațiunile de prin casă. site news

Lasă un răspuns