(FOTO) Crimă înfiorătoare: tânără cu doi copii, ucisă cu sânge rece de soțul agresiv, care a premeditat totul. Avem mesajele

Crimă înfiorătoare, tânără cu doi copii, ucisă cu sânge rece de soțul agresiv. Irina Andrei, o tânără mămică din Chitila, a fost ucisă cu sălbăticie, vineri dimineață, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit.

Crimă înfiorătoare, tânără cu doi copii, ucisă cu sânge rece de soțul agresiv

Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să vorbească cu soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii.

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit.

După oribila crimă, bărbatul a plecat din casa soţiei sale şi a fost găsit acasă.

Cei doi aveau împreună doi copii în vârstă de trei, respectiv cinci ani.

„Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.”, au declarat polițiștii.

Ultimele mesaje ale criminalului demonstrează că a premeditat totul

Citește și Crimă la Bacău: tânără găsită înjunghiată într-o mașină, apel misterios la 112 ce prefața tragedia

Ultimele mesaje transmise de criminal nașei de cununie indică faptul că relația nu mai mergea deloc bine între cei doi și că bărbatul avea gânduri negre. site news

Lasă un răspuns