(FOTO) Cel mai cunoscut gay român s-a căsătorit. A pus poză cu inelul

Răzvan Botezatu, cunoscut ca fiind cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu, și cel care a recunoscut că este gay, s-a căsătorit.

Vedeta a pus poză pe rețelele de socializare cu inelul , despre care, spune el, nu mai are nevoie de nicio descriere.

Fostul prezentator de la Star matinal (Antena Stars) și-a cunoscut iubitul în Germania, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Răzvan Botezatu a postat și prima imagine cu el și iubitul, în care se sărută, fără ca acestuia să i se vadă fața. Este prima fotografie pe care Răzvan Botezatu o face publică alături de un iubit.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi.

Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY. Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice.

Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…)”, spunea Răzvan Botezatu. site news

Lasă un răspuns