(FOTO) Ce gândește o fetiță de șase ani despre COVID-19. Ți se face pielea de găină când citești scrisoarea ei: Arestați virusul

Presa din Italia a publicat scrisoarea pe care Mia, o fetiţă de 6 ani, a trimis-o la sediul poliţiei din Torino. Copila dezvăluie că nu a mai fost la școală din februarie.

Mia stă acasă şi desenează, precum alte mii de copii din Italia, curcubee sub care e scris „Andra tutto bene” – „Totul va fi bine”.

Scrisoarea fetiței a ajuns în presa internațională

Luni, fetița a trimis o scrisoare poliţiei din oraşul în care locuieşte. Câteva rânduri scrise cu majuscule, pe o foaie de caiet de matematică. Fetiţa le mulţumeşte poliţiştilor şi carabinierilor, pentru tot ceea ce fac ei zilele acestea, însă le transmite şi o mare rugăminte.

„Bună. Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc la Torino și ultima oară când am ieșit din casă a fost când am mers la școală și la cercetași. Era februarie. Voi, polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul. Vreau să mă întorc la joacă, cu prietenii mei.Vă mulțumesc pentru ceea ce faceţi”, sunt cuvintele spuse de Mia.

În Torino, erau marți 2.496 de cazuri confirmate cu Covid-19.

Potrivit Ministerului Sănătății din Spania, s-au înregistrat, miercuri, 3434 de morți, astfel că Spania a întrecut China, unde au fost doar 3287 persoane decedate. Italia are însă 6.820 de persoane decedate, conducând, din nefericire, în acest clasament nedorit.

În ultimele 24 de ore, în Spania s-au mai înregistrat 738 de noi victime, cu 27% mai mult ca marți. 47.610 persoane au fost infectate cu coronavirus, o creștere cu 20%, potrivit El Pais.

La nivel mondial, numărul deceselor provocate de pandemia de coronavirus a urcat dramatic la peste 19.000. În lume s-au înregistrat deja peste 423.000 de cazuri de infecție, iar numărul avansează cu o viteză incredibilă. Dintre pacienții infectați cu coronavirus, mai mult de jumătate au vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. site news

Lasă un răspuns