(FOTO) Atenție mare! A apărut o nouă metodă de înșelătorie. Ruperea bancnotei cu dinţii

Camerele de supraveghere de la o simigerie din Focșani au surprins momentul în care trei bărbați au folosit o escrocherie complexă, numită „Metoda ruperii bancnotei cu dinţii”.

„În total, sunt trei escroci bine organizaţi. Primul vine, cumpără produse, iar după ce primeşte restul se face că pleacă, se întoarce cu spatele, dar el de fapt rupe cu dinţii colţul banului. Al doilea bărbat din spatele lui deja începe să comande produsele cu banii în mână, dar în momentul în care trebuie să plătească vânzătoarei primul bagă din nou mâna repede pe geam cu pretextul să i se schimbe banul rupt.

În acest timp, al doilea bărbat pasează banii celui de-al treilea bărbat, după care începe a cere insistent restul vânzătoarei la banii pe care de fapt nu i-a mai dat. Al treilea din spate, în momentul în care apare agitaţia din jur (că mi-ai dat, că nu mi-ai dat), vine şi confirmă ajutându-l pe al doilea că a văzut el când cel din faţa lui a dat banii”, au dezvăluit reprezentanţii simigeriei unde s-a înregistrat incidentul. site news

Lasă un răspuns